Others

คู่มือ การจัดเตรียมเอกสารและหลักฐาน
สำหรับการยื่นผลการทดสอบเพื่อประเมินประสิทธิภาพของกระบวนการผลิตพลาสติกแปรใช้ใหม่และความปลอดภัยของเม็ดพลาสติกแปรใช้ใหม่สำหรับวัสดุสัมผัสอาหาร ให้แก่หน่วยประเมินความปลอดภัย (คู่มือสำหรับผู้ประกอบการ)
หลักเกณฑ์ เงื่อนไข และแนวทางการประเมินประสิทธิภาพ
กระบวนการผลิตพลาสติกแปรใช้ใหม่และความปลอดภัยของเม็ดพลาสติกแปรใช้ใหม่สำหรับวัสดุสัมผัสอาหาร
Report of ESCO WG on non-plastic Food Contact Materials
21 CFR 179
Irradiation in the production, processing and handling of food
21 CFR 178
Indirect food additives: Adjuvants, production aids, and sanitizers
21 CFR 175
Indirect food additives: Adhesives and components of coating
21 CFR 25
Environmental impact considerations
Regulation (EC) No 450/2009
Active and intelligent materials and articles intended to come into contact with food
Directive 93/11/EEC
Concerning the release of the N-nitrosamines and N- nitrosatable substances from elastomer or rubber teats and soothers
Regulation (EC) No 2019/904
The reduction of the impact of certain plastic products on the environment
Commission Regulation (EC) No 2023/2006
Good manufacturing practice for materials and articles intended to come into contact with food
Directive (EU) 2018/852
Amending Directive 94/62/EC on packaging and packaging waste